Biblioteket
The Film House
Filmhusets fasad

Biblioteket är stängt

Med anledning av de nya restriktionerna för att motverka smittspridning av coronaviruset kommer biblioteket att hålla stängt för allmänheten under perioden 19 november 2020 till och med 10 januari 2021.

Studenter och forskare vid institutionen för mediestudier, Stockholms universitet, har möjlighet att efter föranmälan besöka biblioteket, onsdagar kl. 11-15. Föranmälan sker till bibliotek@filminstitutet.se. Vi ber om god framförhållning, boka ditt besök senast kl. 15 dagen före ditt besök.

Gäller det omlån eller förseningsavgifter behöver du inte tänka på det nu. Eventuella nya förseningsavgifter som uppstår från och med 19 november avskrivs när väl böckerna och filmerna lämnas tillbaka. Lån som inte har beställningar eller som inte har uppnått max period av förnyelse kommer att omsättas automatiskt med nytt återlämningsdatum. Övriga lån hanterar vi från fall till fall.

Observera att det inte är möjligt att skaffa lånekort när biblioteket är stängt.

Har du frågor ber vi dig mejla bibliotek@filminstitutet.se. Vi kollar fortfarande inkommande epost, men du får räkna med att svarstiden blir längre än vanligt.

Skriv ut