Filmhusets fasad
Filmhusets fasad

Begränsad service på biblioteket

Biblioteket

Bibliotekets publika del är stängd med anledning av coronaviruset. För att möta efterfrågan har vi endast öppet för bokade besök. Vi månar om din och andra besökares hälsa och vill på detta sätt motverka smittspridning

Vi tar från och med måndag 25 maj till och med 29 juni emot bokade besök måndagar och torsdagar 13-16. Tjänsten tar därefter semesteruppehåll till måndag 10 augusti, då vi åter erbjuder möjligheten att besöka oss enligt övenskommelse måndagar och torsdagar 13-16. 

Befintliga låntagare kan via bibliotek@filminstitutet.se beställa lån för avhämtning under dessa tider. Mejla oss minst en vardag innan och tala om vad du behöver så plockar vi fram det som finns tillgängligt. Observera att det inte är möjligt att själv gå runt i biblioteket utan endast att hämta upp förbeställt material efter överenskommelse med personalen.

Du behöver boka ditt besök minst en vardag innan du vill komma till biblioteket och hämta ditt material. Varje bokning behöver göras i dialog med en bibliotekarie, och vi ber dig invänta bekräftelse. I vissa fall kan ditt ärende behöva ännu mer framförhållning. Vid besök ringer du på ringklockan utanför bibliotekets entré för att bli insläppt.

Vi har inte möjlighet att utfärda nya lånekort.

 

Skriv ut