Collage med rosa bakgrund och bilder av barn som jobbar med film i Kulturskolan

Kulturskolan - en plats för film!

Lockar film nya målgrupper till kulturskolan? Hur bygger vi och leder en hållbar filmverksamhet? Hur kan vi utveckla nya undervisningsformer och metoder? Välkommen till inspirerande kunskapsdagar i Jönköping 3–4 oktober 2024.

Kunskapsdagarna 3–4 oktober

Boka datumen, lunch till lunch, för ett späckat program och ett gyllene tillfälle för filmpedagoger och ledare i kulturskolan. (Andra intresserade är förstås också välkomna!)

Kom och nätverka med andra pedagoger och ledare kring ämnet film! Programmet kommer att bjuda på inspirerande föreläsningar, tips och exempel från hela landet.

Bland de medverkande finns Uno Helmersson, Guldbaggenominerad kompositör, Kulturskolerådet och Kulturskolecentrum. Andreas Gejke, med mångårig erfarenhet av pedagogik och filmproduktion håller pröva-på-workshop med praktiska övningar.

Mer om dagarnas innehåll kommer att presenteras här och fullständigt program före sommaren.

Vi inleder kl. 13.00 på torsdagen och slutar kl. 12.30 på fredagen. 

Anmälan

Du kan anmäla dig redan idag. Sista anmälningsdag är den 30 augusti.
>> Till anmälan

Mer om din vistelse i Jönköping

Kunskapsdagarna är kostnadsfria och Jönköpings kommun bjuder på en festlig middag i restaurang Nór som ligger i Quality Hotel Match. Vi har reserverat ett begränsat antal enkelrum till ett subventionerat pris på samma hotell. Fram till den 4 augusti eller tills de reserverade rummen tar slut, kan kunskapsdagarnas deltagare boka till priset 1290 kr per rum inkl moms (exl moms 1152 kr). För att ta del av erbjudandet bokar du genom att maila Quality Hotel Match på meeting.match@strawberry.se med Kulturskolan film 2024 som ämnesrad.

Quality Hotel Match ligger nära både järnvägsstationen och Jönköpings kulturskolas lokaler där kunskapsdagarna äger rum, med adress Västra Storgatan 34. Andra hotell i närheten är Hotel Victoria eller Best Western City Hotel.

Passa på att utforska kulturstaden Jönköping också! Efter lunch dag 2 bjuder kommunen på visning av Tändsticksmuseet.

Skriv ut