Cinemateket
Nya hyss av Emil i Lönneberga, INSTÄLLD!

Nya hyss av Emil i Lönneberga, INSTÄLLD!

Originaltitel: Nya hyss av Emil i Lönneberga

Regi: Olle Hellbom

Filmhuset - Bio Victor Lägg till i kalender

Lönnebergaborna vill skicka Emil till Amerika, men Emil stannar kvar och gör ständigt nya hyss, i Katthult och på marknaden i Vimmerby.

För att införskaffa kostnadsfria biljetter för barn: Välj "Ungdomsbiljett" à 0 kr.

Filmfakta

Originaltitel: Nya hyss av Emil i Lönneberga
Regi: Olle Hellbom
Medverkande: Jan Ohlsson, Allan Edwall, Emy Storm, Björn Gustafson
År: 1972
Land: Sverige
Format: 35 mm
Längd: 1 tim 34 min
Dialogspråk: Svenska
Åldersgräns: Barntillåten
Läs mer om ”Nya hyss av Emil i Lönneberga, INSTÄLLD!” i Svensk Filmdatabas

Nya hyss av Emil i Lönneberga, INSTÄLLD! ingår i temat

Unga Cinemateket

Visningarna inställda fram till 31/mars pga Covid-19. Unga Cinemateket är filmhistorien för unga. Vi visar välkända klassiker, men också filmer som väcker nyfikenhet och öppnar dörrar till nya världar. Ta med dina barn, barnbarn, bonusbarn och vänners barn och introducera dem för filmens värld – eller om du är barn: ta med dina vänner och föräldrar. Varje söndag klockan 14.00 i Filmhuset, kostnadsfria biljetter för alla upp till 15 år (med undantag för 22 mars, då Guldbaggefestivalen äger rum i Filmhuset).

Åldersgränser: Filmer från 7 år är tillåtna för barn under 7 år i vuxet sällskap. Filmer från 11 år är tillåtna för barn över 7 år i vuxet sällskap. Missa inte att alla under 15 år bjuds på biljetten även till övriga filmer i programmet, när åldersgränsen tillåter!

Unga Cinemateket visar film i Filmhusets biograf Bio Victor (364 platser). Filmhuset ligger vid Gärdet. Du tar dig hit med buss 72 och 76 till Filmhuset, buss 1 och 4 till Värtavägen eller buss 67 och t-bana till Karlaplan. Adress: Borgvägen 1 och 3. Cinematekets biljettkassa, där du köper biljetter till visningarna, öppnar en timme före dagens första föreställning. Du kan också köpa biljetter på cinemateket.se. I Filmhuset finns också ett mysigt café med fika, popcorn, godis och enklare mat. Välkommen!

För att införskaffa kostnadsfria biljetter för barn: Välj "Biljettyper" till höger om "Ordinarie biljett" och välj där "Ungdomsbiljett" á 0 kr.
Läs mer om temat

Skriv ut

Ingår i Unga Cinemateket