Cinemateket

Inställd: Guldbaggefestivalen 2020

Guldbaggefestivalen 20-22 mars inställd.

Tyvärr måste vi ställa in visningarna av de Guldbaggenominerade filmerna under Guldbaggefestivalen 20-22 mars på grund av regeringens förbud mot evenemang med fler än 500 personer. Guldbaggefestivalen har de senaste åren lockat flera tusen besökare och även om varje enskild visning har färre än 500 besökare kan vi inte garantera att färre än 500 befinner sig i lokalerna samtidigt. Du som redan har köpt biljetter ges möjlighet till återköp. Våra ordinarie visningar fortsätter tills vidare utifrån myndigheternas rekommendationer. Vi följer dock nogsamt händelseutvecklingen i vår omvärld så att vi snabbt kan agera utifrån nya fakta och allmänna direktiv. Vi undersöker möjligheten att uppmärksamma de Guldbaggenominerade filmerna på ett annat sätt och hoppas kunna informera om detta inom kort.

Följande gäller för återköp av biljetter till Guldbaggefestivalen:

Biljetter köpta via webben:
Om du vill ha pengarna tillbaka, mejla anders.annikas@filminstitutet.se senast 19 mars. Ange i mejlet ditt namn, bokningsnummer och vilken film det gäller.
Pengarna återbetalas inom ett par dagar.

Biljetter köpta i kassan:
Om du vill ha pengarna tillbaka, gå till kassan i Filmhuset senast 19 mars. Kassan öppnar en timme före dagens första visning och stänger ca 15 minuter efter att dagens sista visning har börjat. Ta med dina biljetter.

Cinemateket

Tidigare i Inställd: Guldbaggefestivalen 2020