Filmrummet
Amanda Kernell

AUDIOVISUAL TALKS – inspirationsforum för dig som är verksam inom film, tv och rörlig bild

Filmrummet goes digital! Tillsammans med flera filmaktörer runt om i landet arrangerar Filmrummet en serie online-seminarier för att fortsätta inspirera och bjuda in till samtal. Det första seminariet i serien hålls den 28 april och är ett samtal med filmskaparen Amanda Kernell.

Möt långfilmsaktuella regissören och manusförfattaren Amanda Kernell i ett samtal om manifest och konceptutveckling i processen från manus till regivision.  Moderator är Mikael Bundsen, regissör och manusförfattare. Seminariet avslutas med att ni som publik interaktivt får ställa frågor.

När: 28 april kl 13.00–14.30
Hur: Seminariet är helt kostnadsfritt men registrering krävs, anmäl dig här.
Länk till seminariet skickas ut dagen innan. 

Audiovisual Talks
Audiovisual Talks är en seminarieserie i samverkan med olika nationella filmaktörer med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser. Vi kommer under våren och försommaren att genomföra fyra olika online-seminarier med inspirerande talare som fördjupar sig och delar med sig av sina erfarenheter.

#Audiovisualtalks arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland – Film, Filmbasen/Film Stockholm, Film i Skåne, Filmregion Sydost, Norrköpings Filmfond och Filmrummet/Svenska Filminstitutet.
Läs mer

Skriv ut