Filmrummet
Filmrummet - online-seminarium med Tatjana Samopjan

AUDIOVISUAL TALKS #2 – Master Class med Tatjana Samopjan

Nu är det dags för del 2 av Audiovisual Talks – ett inspirationsforum online för dig som är verksam inom film, tv och rörlig bild. Möt manuscoachen, föreläsaren och kreativa konsulten Tatjana Samopjan i en exklusiv master class den 12 maj.

Tatjana Samopjan, som är specialiserad på utveckling av tv-serier och filmer inom fiktion och dokumentär, föreläser om förhållandet mellan livserfarenhet och storytelling, i en korsbefruktning mellan verklighet och fantasi, förankrat i buddhistisk filosofi. Seminariet avslutas med att publiken interaktivt får ställa frågor. Föreläsningen ges på engelska.

När: 12 maj kl 13.00–14.30.
Hur: Seminariet är helt kostnadsfritt men registrering krävs, anmäl dig här
Länk till seminariet skickas ut dagen innan.

Audiovisual Talks

Audiovisual Talks är en seminarieserie i samverkan med olika nationella filmaktörer med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser. Vi kommer under våren och försommaren att genomföra fyra olika online-seminarier med inspirerande talare som fördjupar sig och delar med sig av sina erfarenheter.


Audiovisual Talks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret, Göteborg Stad i samarbete med Kultur i Halland - Film, Filmbasen/Film Stockholm, Film i Skåne, Filmregion Sydost, Norrköpings Filmfond , FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling - VGR och Filmrummet/Svenska Filminstitutet.

Skriv ut