Filmrummet
Samtal med Cilla Jackert och Amir Chamdin

Audiovisual Talks #5: Manusförfattare möter regissör

Den 29 september arrangeras säsongens första Audiovisual Talks. Möt manusförfattaren Cilla Jackert (S.P.U.N.G, Känn ingen sorg, Vår tid är nu) och regissören Amir Chamdin (Om Gud vill, Hassel, Partisan) i ett spännande samtal om process – styrkor och utmaningar i samarbetet mellan manusförfattare och regissör.

Var går gränsen mellan yrkesrollerna och hur ser dialogen ut mellan författare och regissör under utvecklingsarbetet respektive inspelning? Hur vanligt är det att manus ändras under produktion och hur ofta händer det att författaren involveras i efterbearbetningen?

Moderator för samtalet är Gunnar Eriksson, manusförfattare och projektutvecklare på Film&TV.

Seminariet hålls online och består av ett modererat samtal med avslutande Q&A där publiken interaktivt får ställa frågor.

Datum och tid: Tisdag 29 september kl 13.00–14.30
Anmälan: Seminariet är kostnadsfritt, men registrering krävs. Länk till webinariet bifogas i din bokningsbekräftelse.

Audiovisual Talks
Audiovisual Talks är en seminarieserie med målet att ge kunskap och inspirera verksamma inom film, tv & rörlig bild att fortsätta skapa morgondagens starka berättelser och upplevelser.

#Audiovisualtalks är ett nationellt samverkansprojekt som arrangeras av Film&TV vid Lindholmen Science Park och Filmkontoret Göteborg i samarbete med Kultur i Halland - Film, Filmbasen/Film Stockholm, Film i Skåne, Filmregion Sydost, Norrköpings filmfond, FilmCloud/Förvaltningen för kulturutveckling - VGR och Filmrummet/Svenska filminstitutet

Skriv ut