Kreativa Europa MEDIA
eave_producers_2021
Eave

EAVE - Onlineseminarium

I initiativet "Springboard MEDIA Training Opportunities" (arrangerat av Creative Europe Desk München) anordnas en serie onlineseminarium för att ge industrin en mer personlig upplevelse av MEDIA-träningar i en tid då många festivaler och event ställs in.

I detta onlineseminarium introduceras EAVE Producers Workshop av programmets chef Satu Elo och EAVE-alumnen Jonas Weydmann (producent av "Systemsprenger", flerfaldig vinnare av Tyska Filmpriset 'Lola' och Tysklands Oscarskandidat 2020). Vem är programmet till för, hur är det uppbyggt och vilka är de kort- och långsiktiga fördelarna för producenter och produktionsbolag. 

Kolla in seminariet här!

EAVE Producers Workshop är en kurs som bearbetar utveckling, finansiering, paketering och distribution. Syftet är att stärka producenter i utveckling av deras projekt och karriärer. Även förhandling och pitching tas upp och hela utbildningen avslutas med en pitching inför europeiska beslutsfattare på toppnivå. Det är även möjligt att gå kursen utan projekt. Tänkta kursdeltagare är producenter som etablerat sig i det egna landet och nu vill samarbeta internationellt. Deltagande i EAVE:s producentkurs ger förutom spetsade kunskaper ett ovärderligt nätverk.

WORKSHOP 1, Luxemburg, 5-12 mars, 2021
WORKSHOP 2, Orléans, juni, 2021
WORKSHOP 3, Katalonien, oktober, 2021

Sista ansökningsdag: 31 augusti 2020. Läs mer och gör din ansökan här.

 

Skriv ut