Kreativa Europa MEDIA

Series Mania

Series Mania logo

Series Mania har sedan det startade 2010 vuxit och stärkt sitt rykte både i Frankrike och internationellt. Med över 50 000 åskådare och 1 200 deltagare är festivalen - som är dedikerad till tv-serier - ett måste för yrkesverksamma. På festivalen träffas stjärnor och skapare för att möta sin publik.

Under festivalen anordnas även Series Mania Forum dit projekt kan söka för att pitcha framför beslutsfattare och finansiärer. 16 projekt väljs ut som sedan pitchas av producenten framför en panel bestående av finansiärer, tv-kanaler, distributörer, producenter samt offentliga och privata fonder. Det vinnande projektet tilldelas ett pris på 50 000 EUR.

Rabatterad ackreditering

Om du registrerar ditt deltagande vid Series Mania genom Kreativa Europas monter så får du ett kraftigt rabatterat pris och tillgång till en rad tjänster (en rabatterad ackreditering per bolag).

Förutom full marknadsackreditering till det rabatterade priset av 120 euro inkl. moms så får du också tillgång till bl.a:

- Loungeområde för nätverkande och möten.
- En välkomstdesk med internationell värd
- Kaffebar
- Dedikerat Wi-Fi
- Laddningsstationer
- Förvaringsutrymmen

Utöver detta får du även ökad synlighet via Medias monter (som är en av de största på festivalen) och chansen att nätverka med de andra utvalda.

Anmäl dig på MEDIA Stands webbplats men observera att det finns ett begränsat antal platser (50 st) och de är populära.

Skriv ut